Branschsystem för Bygg & Installation

4PS Construct är den ledande byggprogramvaran som gör det möjligt för företagsledare att få bättre kontroll över projektkostnader, framdrift och lönsamhet. Din kompletta affärsprocess i en lösning, som erbjuder total synlighet för projekt – var som helst, när som helst, vilken enhet som helst.

Boka en demo

Framtidssäkrad systemlösning för byggbranschen från 4PS

De stigande kostnaderna för byggmaterial, frågor som BIM, biologiskt nedbrytbara tegelstenar, beklädnad, användning av drönare, hållbart byggande och annan ny utveckling gör livet mer komplext för byggföretag. Hur blir du mer effektiv och ökar lönsamheten?

  • Full kontroll över projekt, i realtid

    Total insyn med status för alla dina byggprojekt – fatta rätt beslut snabbt för att maximera dina chanser till ett lyckat och framgångsrikt projekt. 4PS Construct hjälper dig att ta kontroll över allt som påverkar projektets lönsamhet.

  • Utveckling inom produktförsörjning

    Utvecklingen inom byggbranschen går otroligt snabbt. Du måste se till att dina system hänger med och gärna till och med förutser dessa förändringar. 4PS tar den senaste Microsoft-tekniken och lägger till banbrytande funktioner för bygganvändare – tillgänglig för alla med varje ny utgåva.

  • 4PS - en partner du kan lita på

    Vi har 20 års erfarenhet av att stötta användare i din bransch. Vårt fokus har alltid legat på att leverera smarta lösningar för byggbranschen. Med hundratals kunder världen över är vi övertygade om att din implementering av 4PS kommer att bli en stor framgång.

Vad är ett affärssystem för bygg, service och installation?

Affärssystemslösningar för bygg, service och installation är en allt-i-ett-lösning som ger kraftfulla insikter om data i hela verksamheten. Beroende på lösningen kan den innehålla ytterligare funktionalitet skräddarsydd för branschens behov såsom CRM och budhantering, kalkyl, ekonomi och redovisning, upphandling, projektledning, underleverantörshantering, resursallokering, rapportering och mycket mer. En branschanpassad affärssystemlösning är utformad för att stödja alla viktiga affärshanteringsprocesser i en och samma lösning, och därmed ge dig en version av sanningen för bättre beslutsfattande.

Hur kan 4PS lösningar för bygg, service & installation ge dig bättre inblick och kontroll?

Baserat på Microsoft Dynamics 365 Business Central-plattformen stöder 4PS alla dina kärnprocesser, inklusive CRM, estimering, dashboards, resursplanering, anläggning, upphandling, fältservice, grafisk planering, mobilaktiverad teknik med mera.. Övervaka marginaler, prognosresultat, kontrollera resurser och planera effektivt – ta kontroll över allt som påverkar projektets lönsamhet.

Med varje ny version drar du automatiskt nytta av den senaste tekniken och branschens bästa praxis. Tack vare många års erfarenhet från byggbranschen har 4PS utvecklat standardfunktionalitet för att uppfylla specifika branschkrav. Dra nytta av den enda integrerade lösningen ‘4PS Construct’ för alla dina företagsprocesser.

Certifierad för Microsoft Dynamics 365

Vårt partnerskap med Microsoft är mycket viktigt. Var och en av oss tillför vår unika expertis till relationen. Vårt affärssystem är baserat på den pålitliga och framtidssäkra plattformen Microsoft Dynamics 365 Business Central som används av miljontals människor över hela världen.

Tillsammans med Microsoft har vi byggt systemlösningar i världsklass speciellt utformad för din bransch: bygg, civil engineering, fastighet & husbyggnation, konstruktion & installation, service och underhåll, anläggningshantering och uthyrning av utrustning. På grund av vår integration med både Dynamics 365-produkter och Microsoft som organisation kan vi erbjuda dig bästa möjliga support för ditt system, både under och efter implementeringen.

Vill du veta mer?

Ta din ekonomistyrning till nya nivåer med 4PS Construct – boka din demo idag.