Karriär på 4PS

Are you ready to build your future?

Läs mer om 4PS

4PS skapar, implementerar och underhåller den bästa standardprogramvaran för bygg-, GWW- och installationsteknik. Med mer än 320 medarbetare arbetar vi dagligen med applikationer som är unika för våra 450 kunder runt om i världen. Som en del av Hilti-koncernen arbetar vi tillsammans med vårt uppdrag “Making Construction better”.

om 4PS

Karriärområden på 4PS

4PS erbjuder något för alla. Oavsett var dina unika talanger finns, finns det en möjlighet för dig att lyckas och glänsa i det du är bäst på, allt inom en arbetsmiljö som stöder din lycka och ditt välbefinnande. Några av de områden du kan arbeta inom är

  • Stöd
  • Konsultverksamhet
  • Teknisk
  • utveckling
  • Försäljning och marknadsföring

Aktuella lediga tjänster

Klicka på länken nedan för att läsa mer om alla våra lediga jobb. Alla våra lediga jobb finns listade här. Om du inte hittar det jobb eller den tjänst du söker är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hjälpa varandra i framtida jobböppningar.

Aktuella lediga tjänster

Imorgon bättre än idag!

Att arbeta på 4PS innebär att arbeta på en ambitiös, växande organisation där det finns gott om utrymme för (personlig) utveckling. Även om vi har vuxit till en organisation med mer än 320 kollegor, är vi fortfarande en engagerad arbetsgivare med ett öga för dig som individ.

Are you ready to build your future?

Kolla in våra lediga tjänster och ansök omedelbart! Vi ses snart!