Om 4PS

4PS designar, bygger, implementerar och underhåller den bästa programvaran som finns tillgänglig för bygg-, anläggnings- och installationsindustrin. Med över 320 mjukvaruingenjörer och applikationskonsulter med djup kunskap om sektorn levererar vi lösningar som uppfyller behoven hos över 450 4PS-kunder inom olika sektorer över hela världen.

Bättre för varje dag

Vi vill att 4PS-kunder ska ha ett övertag över sina konkurrenter genom att använda vår lösning. Vi fokuserar på ständig utveckling som ger bättre funktionalitet och bygger vidare på tekniken i den branschledande Microsoft Dynamics-plattformen. 4PS - förbättras ständigt genom konsekvent innovation.

  • Följ ditt hjärta

    Vi är fullt fokuserade på bransch och vi älskar det vi gör. När du lägger ner ditt hjärta och själ i något, som vi gör, skapar du den energi du behöver för att leverera det absolut bästa. Det är det som driver oss att fortsätta förbättra oss, leverera verklig kvalitet och ha det riktigt roligt under tiden.

  • Lär dig mer

    Att förstå våra kunders behov är nyckeln till vår framgång. Att ta reda på vilka problem du står inför, hur du arbetar och de tekniska utmaningar du möter hjälper oss att designa bättre lösningar. Vi lyssnar på kunderna för att lära oss hur vi kan bidra till tillväxten av ditt företag.

  • Innovera

    Du kan bara ligga före konkurrenterna genom att gå den extra milen – genom att identifiera nya trender och idéer och genom att ta initiativ till att utforska dem ytterligare. Med ett öppet sinne och modet att tänka utanför boxen fokuserar vi på innovation som ger verkliga förbättringar för användarna.

4PS: över hela världen

Tillsammans med våra 5 internationella partners levererar vi 4PS Construct till användare över hela världen. Vi erbjuder dem allt stöd de behöver för att växa och lyckas.

4PS Construct

Baserat på Microsoft Dynamics 365 Business Central-plattformen stöder 4PS alla dina kärnprocesser, inklusive CRM, estimering, dashboards, resursplanering, anläggning, upphandling, fältservice, grafisk planering, mobilaktiverad teknik med mera.

Med varje ny version drar du automatiskt nytta av den senaste tekniken och branschens bästa praxis. Tack vare många års erfarenhet från byggbranschen har 4PS utvecklat standardfunktionalitet för att uppfylla specifika branschkrav. Dra nytta av den enda integrerade lösningen ‘4PS Construct’ för alla dina företagsprocesser.

BROSCHYR 4PS CONSTRUCT

Certifierad för Microsoft Dynamics 365

Vårt partnerskap med Microsoft är mycket viktigt. Var och en av oss tillför vår unika expertis till relationen. Vårt affärssystem är baserat på den pålitliga och framtidssäkra plattformen Microsoft Dynamics 365 Business Central som används av miljontals människor över hela världen.

Tillsammans med Microsoft har vi byggt systemlösningar i världsklass speciellt utformad för din bransch: bygg, civil engineering, fastighet & husbyggnation, konstruktion & installation, service och underhåll, anläggningshantering och uthyrning av utrustning. På grund av vår integration med både Dynamics 365-produkter och Microsoft som organisation kan vi erbjuda dig bästa möjliga support för ditt system, både under och efter implementeringen.

Hilti Construction Software

Byggbranschen håller på att förändras. För att ligga steget före konkurrenterna måste man inte bara hänga med, utan även investera strategiskt i toppmodern teknik och innovativa processer för att säkerställa hållbar tillväxt och framgång. För att hjälpa kunderna att utveckla sin verksamhet och öka produktiviteten i alla relevanta affärsprocesser erbjuder Hilti nu en mångsidig portfölj av mjukvarulösningar för byggbranschen. Dessa skalbara och anpassningsbara lösningar är utformade för att möta de individuella behoven hos företag i olika stadier av sin digitala omvandling – från den helt integrerade ERP-lösningen 4PS Construct till modulära lösningar som är skräddarsydda för hantering av tillgångar, projekt eller personal. Hilti Construction Software är en dedikerad partner inom byggbranschen och vi stöttar din verksamhet med vår mer än 80-åriga erfarenhet och expertis.

Frågor? Erwin kan hjälpa dig!

Erwin Kreijne

Internationell partner och försäljningschef 4PS International