4PS Construct - en integrerad verksamhetsanpassad ERP-lösning med all information om ett projekt samlad på ett ställe

4PS Construct är en helt integrerad ERP-lösning som ger en realtidsvy över varje steg i ett projekt. Total synlighet var du vill, när du vill, och på den enhet du föredrar. Vill du veta mer om 4PS Construct? Fortsätt läsa nedan eller ladda ner broschyren.

Boka en demo

450+

Kunder

5

Internationella partners

350+

4PS professionella

5 fördelar med 4PS

 • Enkel allt-i-ett-lösning

  Vi på 4PS vill hålla det enkelt. Med 4PS Construct får du en komplett lösning som ger dig total kontroll på lönsamheten i dina projekt- och servicearbeten. Byggd på den mest användarvänliga och tekniskt avancerade plattformen Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • Tillgängligt var du vill, när du vill

  4PS Construct är en fullskalig Molnlösning. Tillgängligt från den enhet som passar dig – övervaka och styr projekt på din telefon, surfplatta eller bärbara dator var du än är. Går även att managera i lokal drift om ni föredrar det.

 • Varje process, fullt integrerad

  Vår lösning täcker alla aspekter av din verksamhet; från finans och rapportering till projektplanering och genomförande. Från fältservice till anläggningsuthyrning och hantering av utrustning. Vår lösning ger en fullständig översikt över affärsprocesser och gör att du kan effektivisera dina processer.

 • Built on MicByggt på Microsoft Dynamics

  4PS Construct är helt integrerat med standard Microsoft-teknik.

  Microsoft tillhandahåller teknisk innovation och 4PS gör det tillämpligt ör användare inom bygg-, installations- och anläggningsindustrin. Du drar automatiskt nytta av den senaste utvecklingen med varje ny version av 4PS Construct.

 • 4PS - en partner du kan lita på

  Med 20 års erfarenhet har vårt fokus alltid legat på att tillhandahålla och stödja rätt funktionalitet för användare inom bygg-, installations-, anläggnings-, service- och anläggningssektorerna. Vi har över 300 kunder – från små ägarförvaltade företag till stora multinationella företag.

Få kontroll över dina projekt med 4PS Construct

4PS Construct är en helt integrerad ERP-lösning som ger en realtidsvy över varje steg i ett projekt. Övervaka marginaler, prognosresultat, kontrollera resurser och planera effektivt – ta kontroll över allt som påverkar projektets lönsamhet. Med digitala dokumentflöden och kraftfulla standard-dashboards från Power BI får du bättre inblick i dina projekt, så att du kan ingripa tidigt för att säkerställa projektets lönsamhet. Med 4PS kommer du inte bara att dra nytta av en enkel allt-i-ett-lösning för dina affärsprocesser, utan också Microsofts innovativa teknik samt möjligheten att få tillgång till dina data när du vill, var du vill.

Brochyr 4PS Construct

Vill du veta mer om 4PS Construct?

Baserat på den senaste tekniken Microsoft Dynamics 365 Business Central är 4PS Construct användarvänligt, molnbaserat, alltid uppdaterat, skalbart och säkert. Frågan är inte om utan hur företagen vill använda det i sina projekt för att optimera effektiviteten.

Kundvideo Abbey Pynford – Hitta rätt lösning

I videon berättar Mohammed om sin resa med att hitta rätt lösning för sin verksamhet och sin erfarenhet av 4PS Construct.  “Vi behövde en lösning som kunde integrera alla våra processer under en programvara och vi hittade 4PS som löste alla våra behov”, tillägger Mohammed.

Han ger sin inblick i hur implementeringsprocessen gick till och vilka fördelar de har fått sedan de bytte till 4PS Construct.

Fler kundreferenser

Certifierad för Microsoft Dynamics 365

Vårt partnerskap med Microsoft är mycket viktigt. Var och en av oss tillför vår unika expertis till relationen. Vårt affärssystem är baserat på den pålitliga och framtidssäkra plattformen Microsoft Dynamics 365 Business Central som används av miljontals människor över hela världen.

Tillsammans med Microsoft har vi byggt systemlösningar i världsklass speciellt utformad för din bransch: bygg, civil engineering, fastighet & husbyggnation, konstruktion & installation, service och underhåll, anläggningshantering och uthyrning av utrustning. På grund av vår integration med både Dynamics 365-produkter och Microsoft som organisation kan vi erbjuda dig bästa möjliga support för ditt system, både under och efter implementeringen.

Vill du veta mer?

Ta din ekonomistyrning till nya nivåer med 4PS Construct – boka din demo idag.

Frågor? Erwin kan hjälpa dig!

Erwin Kreijne

Internationell partner och försäljningschef 4PS International