Nyheter

4PS möter internationella tillväxtambitioner med ny filial i Sverige

4PS, mjukvaruleverantör för byggbranschen, fortsätter sin internationella bana med lanseringen av 4PS Construction Software AB i Sverige. Ett team av dedikerade experter kommer att arbeta från Göteborg för att stödja den svenska byggbranschen i att digitalisera, optimera och automatisera sina affärsprocesser.

4PS grundades 2000 i Nederländerna och ingår sedan 2023 i Hilti-koncernen. Bolaget är en ledande aktör på den nederländska marknaden och har sedan starten expanderat sin verksamhet till Storbritannien, Belgien och Tyskland. Med mer än 70 000 dagliga användare har 4PS ett starkt rykte som en aktör med djupgående branschexpertis. Lanseringen i Sverige är en del i 4PS ambition att också bli en internationellt marknadsledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

Förverkliga internationella tillväxtambitioner

Johan Bakker, Director Sales & Marketing på 4PS, säger om detta nya steg: ­­

–Starten av 4PS i Sverige är en fantastisk möjlighet för oss att erbjuda den svenska byggbranschen våra innovativa mjukvarulösningar. Vi är mycket glada över att vi, med stöd av Hilti Group, kan fokusera på att förverkliga våra internationella tillväxtambitioner. Lanseringen i Sverige för 4PS och Hilti närmare målet att bli Europas ledande digitaliseringspartner.

Paula Middelkoop, Director of Product and Development, kommenterade:

–Våra molnbaserade mjukvarulösningar gör det möjligt för byggföretag att skapa mer effektiva och hållbara affärsprocesser. Med 4PS kan den svenska byggbranschen förlita sig på mjukvarulösningar från en leverantör med en långsiktig inriktning och ett starkt engagemang för innovation.

Ett team av experter från 4PS International kommer att följa uppstarten i Sverige och bygga upp ett lokalt team i Göteborg för att stödja digitaliseringen av den svenska byggindustrin.

Om 4PS, ett koncernföretag inom Hilti Group

Som marknadsledare har 4PS i över 20 år utvecklat, implementerat och underhållit standardiserade molnbaserade programvarulösningar för bygg-, anläggnings- och installationssektorn baserade på innovativ Microsoft-teknik. Mer än 375 medarbetare sysslar dagligen med applikationer som förbättrar effektiviteten för fler än 500 kunder. 4PS har sitt huvudkontor i Ede (NL) med kontor i Birmingham (UK), Ghent, Hasselt (Belgien) och Ulm (Tyskland). Sedan 2023 har 4PS varit en del av Hilti-koncernen. Hilti tillhandahåller tekniska produkter, system, programvara och tjänster i framkant till bygg- och energisektorerna över hela världen.

Video: 4PS expanderar till Sverige

Vill du veta mer om vår lansering i Sverige? @Johan Bakker och @Luurt van der Ploeg, 4PS styrelseledamöter, berättar gärna själva i videon nedan.

För redaktörerna

Erwin Kreijne

Internationell partner och försäljningschef 4PS International


  • Share this article